FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

MotoGP και F1 αναγνωρΙζονται για παντα...

Χάρη στον Carmelo Ezpeleta τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP
Ένας βασικός παράγοντας σε αυτή του την πορεία είναι φυσικά και ο Valentino Rossi, ο οποίος έχει σπρώξει με τη σειρά του το θεσμό σε αστρονομικά μεγέθη τόσο με το χαρακτήρα του όσο και με τις ικανότητές του. Ακόμη και οι άνθρωποι της F1 έχουν αναγνωρισμένο το κύρος του Ιταλού αναβάτη με σημαντικότερο το ενδιαφέρον της Ferrari να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Ο Ezpeleta ξέρει πολύ καλά πως πλέον το MotoGP έχει αναγνωριστεί από τη Formula 1, και τα δύο μεγάλα πρωταθλήματα είναι σε θέση να συμβαδίσουν σε διάφορους τομείς. «Νομίζω ότι το ενδιαφέρον της Ferrari για τον Rossi δείχνει το μέγεθος της δημοτικότητας του MotoGP. Η Ferrari ποτέ δεν έχει προσφέρει σε αναβάτη μοτοσικλέτας να κάνει δοκιμές. Αυτό δείχνει πως το MotoGP έχει εκτιμηθεί από τους ανθρώπους της Formula 1, οι οποίοι πιστεύουν πως οι αναβάτες του MotoGP είναι επίσης και καλοί οδηγοί. Έχει ειπωθεί αρκετές φορές, αλλά νομίζω ότι ο Valentino θα βρίσκεται στο MotoGP ωσότου να μην διασκεδάζει πλέον τους αγώνες – για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».
«Σέβομαι πολύ τον Valentino – ήταν φοβερός μαζί μας και ήταν απίστευτη η προσφορά του στο πρωτάθλημα. Κάποια ημέρα θα αποσυρθεί και όταν το αποφασίσει να το κάνει, είτε πάει στη Ferrari είτε σπίτι του, για εμάς θα είναι το ίδιο», πρόσθεσε ο Ezpeleta.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια