FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Hot Παρεα με Κακα και Κριστιανο Ροναλντο!

Το ότι οι Βραζιλιάνοι είναι μια μεγάλη αθλητική… οικογένεια δεν το αμφισβητεί κανείς. Όπου κι αν βρεθούν πάντα βρίσκουν τρόπο να περάσουν χρόνο μεταξύ τους και να τραβήξουν το ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον, όταν ένας εξ αυτών είναι σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και συναντά τρεις συμπατριώτες του από το χώρο της Formula 1!
Μετά το τέλος των δοκιμών στην πίστα της Χερέθ, οι Φελίπε Μάσα (Ferrari), Ρούμπενς Μπαρικέλο (Williams) και Λούκας Ντι Γκράσι (Virgin) πήγαν να παρακολουθήσουν τη δεύτερη μεγάλη τους αγάπη, τη στρογγυλή Θεά. Αλλοίμονο, Βραζιλιάνοι είναι οι άνθρωποι δεν μας κάνει εντύπωση!
Στο στάδιο Τσαπίν της πόλης, λοιπόν, η τοπική ομάδα υποδεχόταν τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κακά, με τον άσο της «Βασίλισσας» να είναι εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης και να έχει συμμετοχή στα γκολ που πέτυχε η ομάδα του.
Μετά το τέλος του αγώνα οι τρεις οδηγοί πήγαν στα αποδυτήρια της Ρεάλ, μίλησαν με τον Κακά, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις, φωτογραφήθηκαν μαζί του και όπως θα καταλάβετε από τις εικόνες, ο σούπερ σταρ των Μαδριλένων δεν είχε κανένα πρόβλημα να ποζάρει στο φακό, αλλά και να βγάλει αργότερα τις φωτογραφίες του και στο twitter.
Οι τρεις Βραζιλιάνοι πιλότοι... πολιόρκησαν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον... Βραζιλιλάνο της Ευρώπης, μίλησαν μαζί του για αρκετά λεπτά σχολιάζοντας τα γκολ που πέτυχε αλλά και την παρουσία του στο γήπεδο και φυσικά τράβηξαν και την απαραίτητη ανμνηστική φωτογραφία!
Εκεί κάπου... χώθηκε και ο Σέρχιο Ράμος, ενώ οι Αρμπελόα και Μαρσέλο (Βραζιλιάνος επίσης) που συμπλήρωσαν την παρέα ήταν λίγο πιο διακριτικοί, αλλά παρόλα αυτά δεν απέφυγαν, ο πρώτος τουλάχιστον, τα φωτογραφικά φλας.
Λίγο νωρίτερα η τριάδα είχε βρεθεί στην εξέδρα για να παρακολουθήσει το ματς και τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια