FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

FORMULA 1 – Δυσκολοι καιροι για νεους

Οι… παραπαίουσες νέα ομάδες ίσως χάσουν τους τρεις πρώτους αγώνες της σαιζόν χωρίς να υποστούν κάποιες συνέπειες! Και αν προηγουμένως η απουσία από έστω κι ένα Grand Prix επέφερε αποβολή της ομάδας από το άθλημα και στέρηση των δικαιωμάτων της, πλέον με τη νέα συμφωνία «Ομόνοιας», δίνεται αυτή η δυνατότητα, όχι για έναν, αλλά για τρεις αγώνες.
Αυτό υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα «Sunday Express» και επικαλείται πρόσφατες δηλώσεις του Μπέρνι Έκλεστοουν: «Νομίζω ότι δεν θα δούμε την Campos Meta και USF1 στο grid».
Ο 79χρονος ισχυρός άνδρας της Formula 1, έχει εκφράσει ανοικτά τη στήριξή του στην προσπάθεια της Stefan GP, βλέποντας ότι οι Σέρβοι και έτοιμοι είναι και διατεθειμένοι να ξοδέψουν πολύ χρήμα για να καταφέρουν να μπουν στο μαγικό κόσμο του αθλήματος.
«Έχουν την υποστήριξη και τα χρήματα της κυβέρνησης της Σερβίας. Εγώ ο ίδιος έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό της χώρας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Έκλεστοουν, την ώρα που τόσο οι Ισπανοί της Campos, όσο και οι Αμερικανοί της USF1, επιμένουν ότι θα είναι παρόντες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος στις 14 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια