FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

15th Winter Cup στην Ιταλια μερια...

Με τον κλασικό πια αγώνα του Winter Cup στην πίστα South Garda του Lonato, δόθηκε η εκκίνηση της νέας διεθνής αγωνιστικής χρονιάς. Μια εκκίνηση που είχε Ελληνικό χρώμα με τη συμμετοχή του Νίκου Κομνού και Αλέξανδρου Δαριβιανάκη στις κατηγορίες SKF και KF3 αντίστοιχα. Οι οδηγοί μας μπορεί να μην προκρίθηκαν στον τελικό αλλά η παρουσία και μόνο σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα λέει πολλά και για τους δύο.
Στην κορυφαία κατηγορία SKF η νίκη πήγε στα χέρια του Toman Libor δίνοντας τη πρώτη μεγάλη νίκη της χρονιάς στην ομάδα της Birel/Bmp. Η παρουσία του Sauro Cesetti στην δεύτερη θέση έδωσε το απόλυτο ένα δύο στο ‘κόκκινο’ εργοστάσιο. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Arnaud Kozlinski (Crg/Maxter).
Στην KF3 καταρχάς οι χρόνοι του Δαριβιανάκη ήταν πάρα πολύ καλοί, η μη πρόκριση στον τελικό σίγουρα δεν οφείλεται σε έλλειψη ταχύτητας κάτι που αν μη τι άλλο αφήνει ελπίδες για τη συνέχεια. Αν στην κατηγορία SKF έκλεψε τις εντυπώσεις η ομάδα της Birel, στην KF3 η δόξα πήγε στην Intrepid/Tm που έκανε το ένα τρία. Τη νίκη κατέκτησε ο Ρώσος Egor Orudzhev με δεύτερο τον Max Verstappen (Crg/Maxter) και τρίτο τον Alexander Albon.
Τέλος στην κατηγορία KF2 τη νίκη πήρε ο Michael Heche (Intrepid/Tm), με δεύτερο τον Gerard Barrabeing (Birel/Bmb) και τρίτο τον Madsen Moller (Energy/Tm).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια