FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Σε νεα κατηγορια συνεχιζει ο Σταθακοπουλος

Ο Άγγελος Σταθακόπουλος μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο θεσμό του Easykart, αποφάσισε να αλλάξει κατηγορία. Έχοντας στο ενεργητικό του τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας Easykart το 2007 με τρεις νίκες, τη νίκη στον τελικό του Ιταλικού πρωταθλήματος Easykart του 2009, μία ακόμα νίκη και την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Easykart του 2009, αποφάσισε το 2010 να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Θα συμμετέχει στην κατηγορία 125 Italia στο Ιταλικό πρωτάθλημα εξατάχυτων, υδρόψυκτων kart. Είναι η ταχύτερη κατηγορία στην Ιταλία με τις περισσότερες και πιο δυνατές συμμετοχές. Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε 5 προκριματικούς αγώνες και τον τελικό του Ιταλικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Sarno, σε μία από τις καλύτερες πίστες παγκοσμίως.
"Τα 3 τελευταία χρόνια που επέστρεψα στους αγώνες kart, συμμετείχα στο πρωτάθλημα Easykart, μια κατηγορία με ενιαίο εξοπλισμό για όλους τους συμμετέχοντες. Σε συνδυασμό με το ότι είχα τη δυνατότητα να συμμετέχω αποκλειστικά στο Ιταλικό πρωτάθλημα τα 2 τελευταία χρόνια, απέκτησα σημαντικές εμπειρίες και μπόρεσα να διακριθώ σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2010 έχοντας και πάλι την καθοριστική υποστήριξη της Superfast Ferries για 4η συνεχή χρονιά, την υποστήριξη της Ιταλικής Gomme&Service και των γυμναστηρίων De Sport Health Club προσπάθησα να αλλάξω κατηγορία. Αυτό δε θα ήταν δυνατό αν δεν εξασφάλιζα τη συνεργασία μου με το on-line τουριστικό γραφείο Grab.gr και δεν είχα την υποστήριξη της Spirit μέσω της Birel και του Tekno Kart. Με τη βοήθεια όλων αυτών βρέθηκα τον Ιανουάριο στην Ιταλία, πραγματοποίησα δύο μέρες δοκιμών και οι χρόνοι μου έδειξαν πως μπορώ να συμμετέχω και να διεκδικήσω διακρίσεις και στην κατηγορία 125 Italia. Στην κατηγορία αυτή ο εξοπλισμός είναι ελεύθερος κάτι που ανεβάζει σημαντικά το κόστος, όμως είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω να αντεπεξέλθω και σε αυτήν τη νέα πρόκληση.Ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει τη συμμετοχή μου σε 6 αγώνες με σασί Spirit και κινητήρα TM. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου στην Cervia. Οι περιορισμένες δοκιμές που έχω πραγματοποιήσει και οι άγνωστοι σε μένα αντίπαλοι, θέτουν ως μοναδικό στόχο τη συλλογή εμπειριών και την αναγνώριση του επιπέδου του ανταγωνισμού".

Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται από τη Superfast Ferries τoν νεότερο και γρηγορότερο στόλο με καθημερινά δρομολόγια από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας προς τα λιμάνια της Ανκόνας και του Μπάρι στην Ιταλία, το Grab.gr που συνδυάζει τις πιο αξιόπιστες on-line υπηρεσίες κρατήσεων, ξενοδοχείων, ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς και ενοικιάσεως αυτοκινήτων, τη Gomme&Service, τη μεγαλύτερη Ιταλική αλυσίδα καταστημάτων εμπορίας ελαστικών, τα DeSport Health Clubs που προσφέρουν υπηρεσίες γυμναστικής σε συνδυασμό με υπηρεσίες χαλάρωσης, ευεξίας και αισθητικής και το Tekno Kart, το τεχνικό τμήμα της πίστας Happy Valley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια