FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

FORMULA 1 – Επομενη (πασχαλινη) σταση: Μαλαισια

Χωρίς ανάσα η δράση στη Formula 1 συνεχίζεται και δεν σταματά ούτε καν για το Πάσχα Καθολικών και Ορθόδοξων (4/4). Μετά την Αυστραλία το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ακολουθεί η Μαλαισία και ο πυρετός της προετοιμασίας, όχι για την Ανάσταση και τον οβελία, αλλά για την εκκίνηση, ανεβαίνει!
Τα πάντοκ στη Σεπάνγκ γέμισαν ζωή το πρωί της Τρίτης, όταν τα μέλη των ομάδων που έφτασαν από το απόγευμα της Δευτέρας στη Μαλαισία, ξεκίνησαν σιγά-σιγά να στήνουν τον εξοπλισμό τους στα πιτ της πίστας. Και πριν καν φτάσουμε στο μεσημέρι, όλα ήταν έτοιμα!
Φυσικά όλη η προσοχή του Τύπου της χώρας έχει πέσει πάνω στη Lotus, μιας και οι κύριοι επενδυτές της ομάδας είναι Μαλαίσιοι επιχειρηματίες, αλλά και εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στην Κουάλα Λουμπούρ, παρουσία των δύο οδηγών, Γιάρνο Τρούλι και Χέικι Κοβαλάινεν, αλλά και ανθρώπων της ομάδας.
Ο καιρός που συνάντησαν ομάδες και οδηγοί δεν ήταν και πολύ καλός, με βροχή, υψηλές θερμοκρασίες και μεγάλο ποσοστό υγρασίας. Και αν επιβεβαιωθούν οι μετεωρολογικές προβλέψεις των επόμενων ημερών, τότε μάλλον αναμένουμε ένα… χάος κατά τη διάρκεια τόσο των κατατακτήριων δοκιμών το Μ. Σάββατο, όσο και του αγώνα την Κυριακή του Πάσχα. Η… άχρηστη αλλά ενδιαφέρουσα πληροφορία για τη Μαλαισία: Στα 452 μέτρα ύψος οι Πύργοι Petronas στο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ, παραμένουν τα ψηλότερα δίδυμα κτίρια στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια