FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

STEFAN GP – Στοπ στη συνεργασια με την Toyota

Μετά την αποτυχία να κερδίσει μια θέση στο φετινό grid, ο Ζόραν Στεφάνοβιτς δήλωσε ότι η συνεργασία της ομάδας του με την Toyota σταματά. «Για το 2010 δεν είναι δυνατόν να το κάνουμε πλέον. Έχουμε άλλα σχέδια στο μυαλό μας, θα δούμε. Είμαστε ευγνώμονες στην Toyota, που είναι μια σπουδαία εταιρεία και κάνει σπουδαία δουλειά», σχολίασε ο Σέρβος επιχειρηματίας. Παρότι δεν απέκλεισε μια νέα συνεργασία με την Toyota το 2011, δεν θέλησε να πει κάτι επί του παρόντος για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά τόνισε ότι η Stefan GP θα συνεχίσει να προσπαθεί να βρει μια θέση στη Formula 1 και θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τη Fia.
«Όλη την ώρα ψάχνουμε να βρούμε μια λύση που θα είναι εφικτή για μας. Προς το παρόν δεν υπάρχει ευκαιρία να οργανωθεί τίποτα. Βασικά αναζητούμε το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε στο άμεσο μέλλον. Η πρόθεσή μας είναι να ξεκινήσουμε με τη Fia και τη διαδικασία για το νέο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να περιμένουμε για να πάρουμε μια απόφαση. Δεν είναι μόνο το να πεις το ναι, είναι και το πώς θα το πεις», κατέληξε ο Στεφάνοβιτς. Η FIA άνοιξε το διαγωνισμό για την επιλογή της ομάδας που θα καταλάβει την κενή 13η θέση στο grid του 2011.
Η FIA θα ανακοινώσει επίσης μια ή και περισσότερες αναπληρωματικές ομάδες, σε περίπτωση που υπάρξει άλλη κενή θέση στο grid, ή η πρώτη επιλογή της Διεθνούς Ομοσπονδίας δεν καταφέρει να αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια