FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο Χαμιλτον θεωρει Θρυλο τον Schumacher!

•Ο Βρετανός δε διστάζει να εκφράσει το θαυμασμό του για τον Μ.Σουμάχερ
•Τον αποκάλεσε «Θρύλο»
Την τελευταία μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη ο Λιούις Χάμιλτον και ο Μ.Σουμάχερ είχαν μια μικρή αψιμαχία στην πίστα. Ο Βρετανός με ελαφρύ φορτίο καυσίμου κόλλησε πίσω από το Γερμανό που αντιστάθηκε στο προσπέρασμα για λίγο.
Μιλώντας για το συμβάν ο Χάμιλτον είπε: «Ήταν μοναδικό και ιδιαίτερο συναίσθημα να έχω μπροστά μου τον Μ.Σουμάχερ και να ξέρω ότι πρόκειται γι’ αυτόν. Νιώθεις τελείως διαφορετικά να αντιμετωπίζεις το Σουμάχερ σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο οδηγό επειδή είναι επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο άνθρωπος είναι θρύλος, είναι θρυλικό κατόρθωμα η κατάκτηση επτά πρωταθλημάτων. Εάν κάποιος έχει κατακτήσει μια ή δυο φορές τον τίτλο τότε αξίζει σεβασμό, αλλά επτά (!) πρόκειται για θρύλο! Τον κοιτάς και σκέφτεσαι αυτό είναι cool». Θυμίζουμε ότι όταν ο Σουμάχερ ξεκίνησε να αγωνίζεται στη F1 το 1991 ο Χάμιλτον ήταν έξι ετών.
Ο Γερμανός αποχώρησε το 2006 ενώ ο Χάμιλτον ξεκίνησε την καριέρα του το 2007. Φέτος ο 25χρονος Βρετανός που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2008 θα αγωνιστεί για 4η χρονιά στη F1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια