FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

3ος ΑΓΩΝΑΣ ''KARTMANIA'' ΠΑΤΡΑ

Η Πάτρα ήταν ο τρίτος σταθμός του πανελληνίου πρωταθλήματος, ένας αγώνας με πολλά ενδιαφέροντα θέματα εντός και εκτός πίστας. Στην κατηγορία KF2 η εμφάνιση του Παύλου Ξυνού με τα χρώματα της Tony αποτελούσε από μόνη της την κορυφαία είδηση. Ο νεαρός πρωταθλητής με την τεχνική υποστήριξη του Παναγιώτη Καιτατζή ευτύχησε να πάρει τη νίκη στον πρώτο τελικό με τα νέα του χρώματα. Στον δεύτερο τελικό ήταν η σειρά του Ταξιάρχη Παππά (επίσης με Tony) να τερματίσει στην πρώτη θέση. Οι δύο νεαροί οδηγοί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τους τρείς πρώτους αγώνες με τον Ξυνό να προηγείται με 62 βαθμούς έναντι των 59 του Παππά. Οι Βασίλης Κοτέογλου (δεύτερος στον πρώτο τελικό) και Βασίλης Καλλιώρας (τρίτος στον δεύτερο τελικό) πραγματοποίησαν επίσης πολύ καλή εμφάνιση.
Στην KF3 η πρώτη συμμετοχή για τη φετινή χρονιά του Αλέξανδρου Δαριβιανάκη (Tony-Vortex) ανέβασε στα ύψη τον ανταγωνισμό. Την παράσταση όμως έκλεψε ο Νίκος Κυδωνάκης (Zanardi-Iame) που πήρε τη νίκη και στους δύο τελικούς της ημέρας. O Αλέξανδρος Δαριβιανάκης ακολούθησε στην δεύτερη θέση και ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Φίλιππος Καλέσης (Tony-Vortex) στην τρίτη θέση.
Στην κατηγορία Μίνι ο Χρήστος Σαγανάς (Tecno-Iame) πήρε την πρώτη θέση παρά την μεγάλη πίεση που δέχθηκε από τον απίστευτα βελτιωμένο Γρηγόρη Βαρυμπομπιώτη (Tony-Vortex), αλλά και τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Θεόδωρο Ζαχαρέλη (Parolin-Comer).
Τέλος στην Hobby 125 ο τοπικός Χρήστος Δούβρης (Birel-Iame) έκανε το δύο στα δύο γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του.
Για την οργάνωση δεν χρειάζεται να μπούμε στον κόπο να αναλύσουμε πολλά πράγματα, το γεγονός και μόνο ότι κατάφεραν (περί κατορθώματος πρόκειται) να τελειώσουν τον πρώτο τελικό της κατηγορίας Hobby 125 στον 19ο γύρο αντί στον 20ο τα λέει όλα. Μιλάμε για πανελλήνιο πρωτάθλημα κύριοι όχι για κάποιο από τα φιλικά που διοργανώνεται κατά καιρούς, έλεος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια