FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Καποιοι θελουν SPA και όχι F1

Ύστερα από δύο εβδομάδες διακοπών το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29 Αυγούστου) στο Βέλγιο. Για το εν λόγω γκραν πρι μίλησε ο Κίμι Ραίκόνεν, περσινός νικητής στο Σπα με την ομάδα της Ferrari. Μπορεί πλέον ο Φινλανδός να ανήκει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ράλι, ωστόσο τόνισε πως το σίρκουι του Βελγίου είναι αυτό που του λείπει περισσότερο :
«Πάντα ήταν πολύ ωραία όταν οδηγούσα εκεί, είναι μια υπέροχη πίστα», ήταν τα λόγια του Ραϊκόνεν, ο οποίος κατά τη θητεία του στη F1 είχε πάρει τέσσερις φορές την καρό σημαία στο Βέλγιο. Ο 31χρονος οδηγός δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κατάσταση των ομάδων, προβλέποντας ότι η Ferrari θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Από την άλλη, δεν έδωσε πολλές πιθανότητες νίκης στη Red Bull, τονίζοντας πως δεν έχουν πολύ καλό κινητήρα.
Ωστόσο, για ακόμη μια φορά δεν ξεκαθάρισε που θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, δεν είναι αυτό που τον ενδιαφέρει.
«Έχω χάσει κάποιους αγώνες στην τηλεόραση και δεν είχα κανένα ενδιαφέρον να το παρακολουθήσω μετά. Δεν έχει νόημα να παρακολουθώ από την τηλεόραση αυτά που γίνονται στους αγώνες», συμπλήρωσε ο Φινλανδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια