FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Εξελιξεις για το Σαββατοκυριακο

Δεν κρατιούνταν οι πιλότοι της Φόρμουλα 1, παρά το γεγονός ότι η… άδεια τους τελειώνει την ερχόμενη Δευτέρα, οι περισσότεροι έχουν το μυαλό τους στο επόμενο γκραν πρι στην πίστα του Βελγίου (28-29 Αυγούστου).
Αισιοδοξεί ο Μπάτον!
Στις ευέλικτες αεροτομές ελπίζει ο Τζένσον Μπάτον κατά την επιστροφή του πρωταθλήματος στη δράση. Η McLaren που εμφανίστηκε υποτονική πριν την διακοπή, χάνοντας μάλιστα την πρωτιά της στους κατασκευαστές από τη Red Bull, επιθυμεί να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα.
«Μετά από το απογοητευτικό γκραν πρι στην Ουγγαρία, θα πιέσουμε σκληρά για να έχουμε απόδοση παρόμοια με τους ανταγωνιστές μας, την οποία είχαμε νωρίτερα στο πρωτάθλημα. Επίσης, ελπίζουμε πως οι τελευταίες αναβαθμίσεις θα βελτιώσουν την κάθετη δύναμη μας», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου της McLaren.
Δεν πτοείται ο Σούμι…
Παρά το γεγονός ότι ο Σουμάχερ στο Σπα θα έχει δύσκολο έργο, δεν φαίνεται να πτοείται. Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής χαίρεται όσο τίποτα την επιστροφή του στο Βέλγιο, καθώς όπως έχει αναφέρει είναι μια από τις αγαπημένες του πίστες. Ωστόσο, η ποινή δέκα θέσεων που του έχει επιβληθεί από το γκραν πρι της Ουγγαρίας, εξαιτίας του τρόπου που υπερασπίστηκε τη θέση του κόντρα στον Μπαρικέλο, θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τον αγώνα του.
«Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερο, εξαιτίας της ποινής μας και θα είναι δύσκολο να περιμένουμε πολλά από τον αγώνα. Από την άλλη, κάθε χιλιόμετρο είναι πολύ σημαντικό επειδή από αυτό μαθαίνεις για το αυτοκίνητο. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο», τόνισε ο Γερμανός πιλότος.
Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα Μόλις στο γκραν πρι της Ουγγαρίας η Sauber κατάφερε να δει και τα δύο της μονοθέσια να τερματίζουν μέσα στη βαθμολογούμενη δεκάδα και αυτό επιθυμούν να επαναλάβουν και στο Σπα. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τζέιμς Κι, τόνισε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την πρόσφατη καλή απόδοση που έχουμε παρουσιάσει, το πακέτο που προορίζεται για το Σπα βασίζεται στις αναβαθμίσεις που είχαμε εισάγει στη Βαλένθια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια