FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Συνεργασια UBS και F1

Ο ελβετικός τραπεζικός όμιλος UBS και η Φόρμουλα 1 ™ ανακοίνωσαν σήμερα από το Λονδίνο την υπογραφή συμφωνίας, που καθιστά την UBS παγκόσμιο συνέταιρο της Φόρμουλα 1. Η συνεργασία θα ξεκινήσει επίσημα στο φετινό γκραν πρι της Σιγκαπούρης που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου του 2010.
Η συμφωνία ακολουθεί μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση από την UBS στα εμπορικά οφέλη όλων των ιδιοτήτων μιας παγκόσμιας χορηγίας. Η Φόρμουλα 1 ™ είναι ένα ετήσιο, με υψηλή τηλεθέαση και δημοφιλία άθλημα, με ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία σε πολλές από τις βασικές αγορές ανάπτυξης της UBS, όπως η Ασία, η Μέση Ανατολή και η Λατινική Αμερική.
Η μακροπρόθεσμη συνεργασία θα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες αναγνωρισιμότητας και φιλοξενίας που ταιριάζουν με την παγκόσμια παρουσία της UBS και την επιχειρηματική της στρατηγική. Βασικά πλεονεκτήματα αυτής της εταιρικής σχέσης περιλαμβάνουν:
- Παγκόσμια εμβέλεια: επί του παρόντος 19 εκδηλώσεις σε 18 χώρες, σε 4 ηπείρους
- Η ανάπτυξη αγορών: Η Φόρμουλα 1 ™ είναι παρούσα και αναπτύσσεται δυναμικά σε στρατηγικά σημαντικές αγορές για την UBS, όπως η Ασία, η Μέση Ανατολή και η Λατινική Αμερική.
- Αναγνωρισιμότητα εμπορικού σήματος: το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό το 2009 ήταν πάνω από 520 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 187 χώρες, κάνοντας τη Φόρμουλα 1 ™ ένα από τα ετήσια σπορ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο.
- Ψυχαγωγία πελάτη: συναρπαστικές ευκαιρίες για φιλοξενία βασικών πελατών σε όλο τον κόσμο.
- Ετήσια παρουσία: Η σεζόν της Φόρμουλα 1 ™ διαρκεί οκτώ μήνες το χρόνο.
Ο Όσβαλντ Γκρούμπελ, εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου UBS, δήλωσε τα εξής:
"Η UBS έψαχνε για μια παγκόσμια πλατφόρμα χορηγίας που να είναι αρεστή στους πελάτες μας, να προωθεί το εμπορικό μας σήμα σε παγκόσμιο επίπεδο, και να έχει καλή εμπορική έννοια. Η νέα συνεργασία μας με έναν από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς αθλητικούς οργανισμούς στον κόσμο, θα εκπληρώσει όλα τα κριτήρια αυτά, και αποτελεί ένα βασικό στοιχείο των νεοεμφανιζόμενων εμπορικών δραστηριοτήτων μας. Η διεθνής ακτινοβολία της F1 ™ συμπληρώνει τις πολλές τοπικές δραστηριότητες που υποστηρίζουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια