FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Οι βαθμολογιες οδηγων στην F1

Σε κάτι… πρωτότυπο προέβη ο Λούκα ντι Μοντετσεμόλο, καθώς βαθμολόγησε τους δύο οδηγούς της Ferrari, Φελίπε Μάσα και Φερνάντο Αλόνσο. Στο… -7 ο πρώτος και στο +9,5 ο δεύτερος! Ο Φελίπε Μάσα δεν τα πήγε και τόσο καλά στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο λίγο έλειψε να κατακτήσει τον τίτλο, τον οποίο έχασε στον τελευταίο αγώνα του Άμπου Ντάμπι. Έτσι, ο Λούκα ντι Μοντετσεμόλο τους βαθμολόγησε, με τον Βραζιλιάνο να είναι… υπό το μηδέν.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ferrari έβαλε -7 (!) στον Μάσα, καθώς πιστεύει ότι ήταν σαν να είχε στείλει τον αδερφό του να οδηγήσει, όπως είπε σε δηλώσεις του. Αντίθετα, βαθμολόγησε τον Αλόνσο με 9,5, παρά το γεγονός ότι έχασε τον τίτλο. «Σε κάποιο σημείο της σεζόν, ήταν σαν να είχε βαρεθεί και είχε στείλει τον αδερφό του. Γι' αυτό ο Φελίπε παίρνει -7.
Για τον Αλόνσο, στην πρώτη χρονιά του στη Ferrari του βάζω 9,5. Παρόλο που δυστυχώς δεν κέρδισε», ήταν τα λόγια του Μοντετσεμόλο, ο οποίος αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Scuderia για λογαριασμό της πολιτικής, λέγοντας να τον αφήσουν άπαντες να κάνει τη δουλειά του. «Αφήστε με να δουλέψω, είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε να κάνουμε πολλά εδώ στη Ferrari, πολλά, πάρα πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια