FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Με νεο πιλοτο και η Virgin...

Το δεύτερο πιλότο της για το 2011 «έκλεισε» η Virgin, καθώς ανακοίνωσε τον Βέλγο Χερόμε ντ’ Αμπρόσιο, ο οποίος εκτελούσε χρέη δοκιμαστή. Αρκετές είναι οι ομάδες που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει μέχρι τώρα τον έναν ή και τους δυο πιλότους για το 2011. Αυτό το έπραξε σήμερα η Virgin, καθώς ανακοίνωσε ότι στο πλευρό του Τίμο Γκλοκ θα βρίσκεται Χερόμε ντ’ Αμπρόσιο. Ο Βέλγος εκτελούσε χρέη δοκιμαστή στο φετινό πρωτάθλημα και δήλωσε ενθουσιασμένος που πέτυχε τον στόχο του.
«Είμαι ενθουσιασμένος που πέτυχα το στόχο μου, μια θέση στη Formula1 με την ομάδα της Virgin. Όταν ήρθα στην ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν το μόνο για το οποίο ήλπιζα. Αισθάνομαι πολύ άνετα εδώ, είναι επαγγελματίες και φιλόδοξοι άνθρωποι και είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχω και εγώ στο «χτίσιμο» της ομάδας», είπε ο Ντ’ Αμπρόσιο.
Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ομάδας, Τζον Μπουθ, πιστεύει ότι θα έχουν τη νέα χρονιά ένα δίδυμο με εμπειρία και ταχύτητα. «Προσαρμόστηκε στην ομάδα πολύ καλά και όλοι είδαν το ταλέντο του. Πιστεύω πως μαζί με τον Τίμο θα έχουμε ένα δίδυμο με εμπειρία και ταχύτητα. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνουνε μαζί στην πίστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια