FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Τον Ιανουαριο η Sauber

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας, που οι περισσότερες ομάδες της Formula1 θα παρουσιάσουν το μονοθέσιό τους για το 2011. Μια από αυτές θα είναι η Sauber, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που αποκάλυψε την ημερομηνία της παρουσίασης του νέου της «όπλου». Συγκεκριμένα, στις 31 Ιανουαρίου η ελβετική ομάδα θα βρεθεί στην πίστα της Βαλένθια, όπου την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι πρώτες δοκιμές ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Αυτό θα είναι το πρώτο μονοθέσιο σχεδιασμένο υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού Τζέιμς Κι, ο οποίος πήγε στη Sauber από τη Force India νωρίτερα τη φετινή χρονιά. Ο Πίτερ Ζάουμπερ μόνο καλά λόγια είχε να πει γι’ αυτόν, ενώ έκανε λόγο για μια ιδιαίτερη πρόκληση, όσον αφορά το επερχόμενο πρωτάθλημα. «Έχουμε ψηλά τις βλέψεις μας και τα πράγμα φαίνονται καλά μέχρι τώρα. Ο Τζέιμς Κι έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι ξέρει πώς να δημιουργήσει γρήγορα μονοθέσια.
Όλες οι αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς, συμπεριλαμβάνοντας την απαγόρευση στους διπλούς διαχύτες, την εισαγωγή των ελαστικών της Pirelli, η ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα και η επιλογή του να χρησιμοποιήσουμε το KERS, κάνει την επόμενη χρονιά μια ιδιαίτερη πρόκληση», είπε το αφεντικό της ομάδας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μονοθέσιο θα οδηγήσει ο Καμούι Κομπαγιάσι, ενώ μαζί του θα είναι και ο Σέρχιο Πέρες, που είναι ο καινούριος πιλότος της Sauber

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια