FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Formula 1 2011 POWER ON...

Σε αυτό το θέμα μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται το γκριντ της Formula 1 για το 2011.
Το θέμα θα ανανεώνεται κάθε φορά που θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση για πρόσληψη οδηγών από τις ομάδες που ακόμα δεν έχουν οριστικοποιήσει το ρόστερ τους. Στις κορυφαίες ομάδες δεν θα έχουμε κάποια αλλαγή, αφού Red Bull, Ferrari, McLaren, Μercedes και Renault (σ.σ. η οποία λέγεται πλέον Lotus Renault GP) θα συνεχίσουν με τους πιλότους που είχαν και φέτος.
Tα νέα πρόσωπα που θα δούμε του χρόνου στο γκριντ είναι ο Pastor Maldonado από τη Βενεζουέλα, ο οποίος φέτος στέφθηκε Πρωταθλητής στο GP2, ο Μεξικανός Sergio Perez και ο Βέλγος Jerome d'Ambrosio. Μετά και την ανακοίνωση της Renault για επέκταση της συνεργασίας της με τον Vitaly Petrov για ακόμα δύο χρόνια, απομένουν μόλις τέσσερις κενές θέσεις (δύο στην Force India, δύο στην Hispania Racing), αν και θα πρέπει να πούμε πως θεωρείται σχεδόν βέβαιη η παραμονή του Αdrian Sutil στην Force India.
Από τα σημαντικότερα ονόματα που έτρεχαν πέρσι στη Formula 1 αλλά προς το παρόν έχουν μείνει χωρίς δουλειά είναι ο Nico Hulkenberg, o Vitantonio Liuzzi, o Νick Heidfeld και ο Pedro de la Rosa. Σημειώστε πως ο νεαρός Γερμανός που φέτος πανηγύρισε την παρθενική pole position της καριέρας του στη Βραζιλία, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Force India. Red Bull Racing
1. Sebastian Vettel
2. Mark Webber
McLaren
3. Lewis Hamilton
4. Jenson Button
Scuderia Ferrari
5. Fernando Alonso
6. Felipe Massa
Mercedes Grand Prix
7. Michael Schumacher
8. Nico Rosberg
Lotus Renault GP
9. Robert Kubica
10. Vitaly Petrov
Williams Cosworth
11. Rubens Barrichello
12. Pastor Maldonado
Sauber Ferrari
16. Kamui Kobayashi
17. Sergio Perez
Scuderia Toro Rosso
18. Sebastien Buemi
19. Jaime Alguersuari
Team Lotus
20. Jarno Trulli
21. Heikki Kovalainen
Virgin Racing
24. Timo Glock
25. Jerome d'Ambrosio
Απο το e-go...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια