FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

FERRARI – Δεν θελει τη Ρωμη στο καλενταρι

Μέσω επίσημης τοποθέτησης, η Ferrari εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει χώρος στο καλεντάρι της Formula 1 για δύο ιταλικά Grand Prix, μετά και τις τελευταίες φήμες που θέλουν τη Ρώμη να αυξάνει την πίεσή της για τη φιλοξενία αγώνα στο μέλλον.
Οι ιθύνοντες του πρότζεκτ για ένα circuit δρόμου στην ιταλική πρωτεύουσα επιθυμούν την είσοδο στον μαγικό κόσμο της Formula 1, ωστόσο, η Μόντσα είναι αυτή που έχει συμβόλαιο ως το 2016. Άρα ο μόνος τρόπος να μπει η Ρώμη στο παιχνίδι είναι να έχουμε δύο ιταλικά Grand Prix, με τη Ferrari να δηλώνει ξεκάθαρα την αντίθεσή της σε αυτό.
«Η θέση μας είναι πολύ σαφής και δεν αφήνει περιθώρια άλλης ερμηνείας. Το άθλημά μας επεκτείνεται σε όλο και περισσότερες χώρες και όλες οι ομάδες είναι σύμφωνες με αυτό. Άρα είναι αναπόφευκτο ότι δεν θα είναι πλέον δυνατή η διοργάνωση δύο αγώνων από την ίδια χώρα. Δεν είναι δουλειά των ομάδων να επιλέγουν που θα φιλοξενηθεί ένα Grand Prix, είναι του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων. Όλα τα άλλα είναι εικασίες», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σκουντερία ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια