FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Φιναλε με τον Barrichello..

Αυλαία στις δεύτερες χειμερινές δοκιμές είχαμε στη Χερέθ, με τον Ρούμπενς Μπαρικέλο να βάζει τη Williams στην κορυφή με τον ταχύτερο χρόνο όχι μόνο της ημέρας, αλλά όλου του τετραημέρου (1’19’’832). Ο Βραζιλιάνος προκάλεσε και αρκετές κόκκινες σημαίες, στην προσπάθειά του να συμπληρώσει γύρους στην FW33, κάτι που κατάφερε (103).
Τη δεύτερη επίδοση έκανε ο Καμούι Κομπαγιάσι, σε κομμάτι που η Sauber δοκίμαζε γρήγορους γύρους, ενώ και αυτός προκάλεσε κόκκινη σημαία το πρωί έχοντας έξοδο από την πίστα. Για μια ακόμη ημέρα τους περισσότερους γύρους τους έκανε η F150th Italia, με τον Φερνάντο Αλόνσο να γράφει 115 και να είναι τρίτος. Η τελευταία ώρα των δοκιμών διεξήχθη υπό βροχή, για πρώτη φορά στις φετινές δοκιμές, με τις ομάδες να έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν και τα σχετικά ελαστικά της Pirelli.
Red Bull και McLaren δεν κυνήγησαν τους γρήγορους χρόνους, αλλά εστίασαν περισσότερο στη συγκέντρωση δεδομένων από σταθερούς γύρους. Επόμενο ραντεβού για τις τρίτες δοκιμές της σαιζόν είναι στη Βαρκελώνη την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια