FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αποκαλυφθηκε και η Virgin MVR-02

Μια ακόμη ομάδα παρουσίασε σήμερα το μονοθέσιό της για το 2011. Αυτή ήταν η Virgin, που έδωσε στο… φως την MVR-02 σήμερα και έχει νέο συνεργάτη.
Οι περισσότερες ομάδες έχουν παρουσιάσει το νέο τους μονοθέσιο, με το οποίο θα πορευτούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula1 το 2011, και αυτό έπραξε σήμερα και η Virgin. Η βρετανική ομάδα αποκάλυψε την MVR-02, με την οποία οι Τίμο Γκλοκ και Χερόμε ντ’ Αμπρόσιο θα προσπαθήσουν να φέρουν τους πρώτους βαθμούς στο σπορ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Virgin έχει νέο συνεργάτη φέτος, τη Marussia Motors, που κατασκεύασε το σασί.
H επίσημη ονομασία της για φέτος είναι Marussia Virgin και επιπλέον, θα αγωνίζεται με άδεια από τη ρωσική αγωνιστική αρχή. Συνεπώς, αν η Virgin νικήσει έναν αγώνα, ο ύμνος που θα ακουστεί προς τιμή του κατασκευαστή θα είναι ο ρωσικός. Η Virgin είναι η δεύτερη ομάδα που συμμετέχει στην F1 υπό ρωσική σημαία της F1 μετά την Midland (2006) και θέλει να σημειώσει τους πρώτους βαθμούς της, επιστρατεύοντας τους Timo Glock και Jerome D'Ambrosio, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην F1 φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια