FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ταχυτατος με υπεροχη ο ...Rosenberg

Ο Νίκο Ρόζμπεργκ ήταν ο ταχύτερος την τρίτη μέρα των δοκιμών στη Βαρκελώνη, η οποία ως το μεσημέρι ήταν βρεγμένη λόγω της βροχής που είχε πέσει το πρωί και της υγρασίας που απέτρεψε το γρήγορο στέγνωμα της πίστας. Ο Γερμανός κάνοντας προσομοίωση κατατακτήριων γύρων, σημείωσε χρόνο 1’23’’168, όντας σχεδόν τρία δέκατα πιο γρήγορος από τον Βιτάλι Πετρόφ, ο οποίος έφερε την R31 στη δεύτερη θέση.
Προβλήματα είχε ο Λιούις Χάμιλτον στην πρωινή περίοδο και έκανε κυρίως μονούς γύρους, ενώ το απόγευμα ο Βρετανός μπόρεσε να κάνει συνεχόμενους γύρους, φέρνοντας τη McLaren του τρίτη στην κατάταξη. Τον τέταρτο χρόνο πέτυχε ο Πάστορ Μαλντονάντο με την Williams, αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα με τη βρεγμένη πίστα, όπως και οι Σέρχιο Πέρες και Φελίπε Μάσα.
Μαρκ Γουέμπερ και Γιάρνο Τρούλι επίσης δεν μπόρεσαν να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους, με τον Αυστραλό, ωστόσο, να γράφει τους περισσότερους γύρους της ημέρας (139) και να είναι πέμπτος. Παρών στο μονοθέσιο της HRT, εκτός του Ναρέιν Kαρθικέγιαν, ήταν ο δοκιμαστής Τζόρτζιο Μοντίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια