FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Νεα κυριαρχια Vettel στις πιστες

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην πίστα της Βαρκελώνης ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ταχύτερος, με τη Red Bull να εστιάζει την προσοχή της σε σετ γρήγορων γύρων και να δείχνει δείγματα της δυναμικής της. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1’23’’315, χωρίς να λείψουν και τα προβλήματα, αφού το απόγευμα έμεινε για αρκετή ώρα στα πιτς με τους μηχανικούς να δουλεύουν στο μονοθέσιό του.
Η καλή παρουσία της Toro Rosso συνεχίστηκε για μια ακόμη μέρα, με τον Χαϊμέ Αλγκουερσουάρι να φέρνει την STR6 στη δεύτερη θέση, μόλις δύο δέκατα μακριά από τον χρόνο του Φέτελ. Πρόβλημα στα ηλεκτρικά της Ferrari και διάφορα άλλα αντιμετώπισε ο Φερνάντο Αλόνσο, αλλά δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό και χρονοβόρο, με τον Ισπανό να κατατάσσεται τρίτος, 663 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από την κορυφή.
Προβλήματα είχαν ακόμη ο Τζένσον Μπάτον με τη McLaren, ο Πολ Ντι Ρέστα με την Force India και ο Χέικι Κοβαλάινεν με την Lotus. Παρών στις δοκιμές και ο οδηγός της Formula 2, Ρικάρντο Τεξέιρα, ο οποίος οδήγησε για 26 γύρους το μονοθέσιο της Lotus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια