FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Παραδεχεται ο Shcumi την φυσικη του κατασταση..

Ο Μίκαελ Σουμάχερ παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι μπορεί να μην είναι όπως πριν από 10 ή 15 χρόνια, αλλά τόνισε ότι μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί τους νεότερους πιλότους.
Το 2010 πραγματοποίησε την επιστροφή του στη Formula1, έπειτα από απουσία τριών χρόνων, κάτι που ανάγκασε το κοινό να του ασκήσει έντονη κριτική. Από τη μια γιατί δε θα επέστρεφε με τη Ferrari και από την άλλη επειδή είχαν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που είχε μπει σε μονοθέσιο, καθώς αρκετοί ισχυρίζονταν ότι δεν θα είναι όπως πριν.
Παρά ταύτα, ο Μίκαελ Σουμάχερ… έκλεισε τ’ αυτιά του και επέστρεψε ως πιλότος της Mercedes GP. Σαφώς και δεν ήταν ο παλιός καλός Σουμάχερ και οι κριτικές συνέχισαν, αλλά ο ίδιος δε δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει. Έτσι, παραδέχτηκε ότι μπορεί να έχει τα… χρονάκια του, αλλά δεν παύει να πιστεύει ότι βρίσκεται σε θέση να ανταγωνιστεί τους νεότερους. «Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω. Είναι γεγονός πως δεν είμαι όπως ακριβώς πριν 10 ή 15 χρόνια. Αλλά είμαι ακόμη καλά και μπορώ να ανταγωνιστώ τους νεότερους πιλότους», ανέφερε ο 42χρονος, πλέον, Σουμάχερ, ο οποίος δε δίστασε να αναφερθεί και στα περσινά προβλήματα. «Μπήκα στο μονοθέσιο τον Δεκέμβριο του 2009 και οι μηχανικοί ήξεραν ήδη ότι αυτό δεν μου ταίριαζε», συμπλήρωσε ο Σουμάχερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια