FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο Kubica χτυπησε με ΙΧ και κινδυνευει..

Στο χειρουργείο μπήκε ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι μετά το ατύχημα που είχε σε αγώνα ράλι στην Ανδόρα. «Δεν κινδυνεύει η ζωή του», αναφέρει γερμανικό Μέσο. Λίγο περισσότερο από ένα μήνα είναι το διάστημα που απομένει ακόμα για να ξεκινήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula-1 για το 2011 και ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα βρήκε τον τρόπο να χάσει την πρεμιέρα. Ο Πολωνός είχε ατύχημα σε αγώνα ράλι στην Ανδόρα, με συνέπεια να πάει στο νοσοκομείο και να μπει στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι.
Έτσι, οι πιθανότητες να μη δώσει το «παρών» στον πρώτο αγώνα της χρονιάς είναι πολλές. Βέβαια, το σημαντικό είναι ότι η ζωή του δεν κινδυνεύει, όπως αναφέρει και γερμανικό Μέσο. «Το μόνο που ξέρουμε είναι πως η ζωή του Ρόμπερτ δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ωστόσο, έχει πολλά σοβαρά τραύματα στο αριστερό χέρι και πόδι, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω», αναφέρεται σχετικά. Ο πιλότος της Renault έχασε τον έλεγχο του Skoda Fabia που οδηγούσε και προσέκρουσε σε τοίχο εκκλησίας.
Όσον αφορά το συνοδηγό του, Γιάκουμπ Μπέργκερ, δεν τραυματίστηκε, ενώ το αξιοσημείωτο της όλης… υπόθεσης είναι ότι χρειάστηκε μια ώρα για να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητο.
Γι’ αυτό, στη γαλλική ομάδα αναζητείται ο αντικαταστάτης του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το τριήμερο 11-13 Μαρτίου, καθώς δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους δοκιμαστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια