FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Το μελλον της F1 επι ταπητος...

Την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στο πρωτάθλημα της Φορμουλα 1 ήρθαν να αναστατώσουν οι δηλώσεις του προέδρου της Ferrari Λούκα ντι Μοντεζέμολο. Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας ανέφερε πως οι ομάδες θα μπορούσαν να κοιτάξουν και εναλλακτικές λύσεις, δεδομένου ότι η συνθήκη Ομόνοιας λήγει το 2012.
Όσο και αν ο Μπέρνι ‘Εκλεστοουν φωνάζει ότι το πρωτάθλημα της F1 δεν πωλείται η πρόταση της New Corporation έχει προκαλέσει αναστάτωση, με τον Μοντεζέμολο να προτείνει και άλλες λύσεις.
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Στο τέλος του 2012 τα συμβόλαια με την CVC λήγουν. Έτσι έχουμε τρεις εναλλακτικές. Να ανανεώσουμε με την CVC ή να δημιουργήσουμε τη δική μας εταιρία, όπως έκαναν ξένα πρωταθλήματα. Απλά να διαχειριζόμαστε τους αγώνες, τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η τρίτη επιλογή είναι να βρούμε ένα καινούριο συνεργάτη», ήταν τα λόγια του προέδρου της σκουντερία.
Ο Μοντεζέμολο συμπλήρωσε πως ακόμη έχουν αρκετό χρόνο για να αποφασίσουν από κοινού ποιο θα είναι το μέλλον του πρωταθλήματος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια