FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Παραιτησεις και στην Williams...

Ο τεχνικός διεθυντής Σαμ Μάικλ και ο επικεφαλής αεροδυναμικής, Τζον Τόμλινσον υπέβαλαν την παραίτηση τους στον Φρανκ Γουίλιαμς. Ένα.. μέλος του spy-gate επιστρέφει στη Φόρμουλα 1. Η πολλά υποσχόμενη σεζόν της Williams δεν πηγαίνει καλά. Έτσι έπεσαν κεφάλια! Η παραίτηση του τεχνικού διευθυντή Σαμ Μάικλ δεν προκάλεσε έκπληξη.
Μαζί με τον Μάικλ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και ο αεροδυναμιστής Τζον Τόμλινσον. Ο Φρανκ Γουίλιαμς και ο Πάτρικ Χεντ, αχώριστο δίδυμο από τη δεκαετία του '70 επέλεξαν ως αρχιμηχανικό τον Μάικ Κάφλαν.
Το 2007 είχαν βρεθεί στην κατοχή του τελευταίου έγγραφα της Ferrari. Ο Κάφλαν δούλευε τότε στη McLaren Mercedes. Ένα από τα κεντρικότερα πρόσωπα του spy-gate τιμωρήθηκε με δύο χρόνια και θα επανέλθει τον Ιούνιο ως αρχιμηχανικός σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες. Στη Φόρμουλα 1 ξεχνούν γρήγορα.
Ο Μάικλ πήγε στη Williams το 2001 και ορίστηκε τεχνικός διευθυντής τρία χρόνια αργότερα στη θέση του Χεντ. Ο Τόμλινσον ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα αεροδυναμικής πριν από τέσσερα χρόνια. Η βρετανική ομάδα θα συμπληρώσει φέτος 14 χρόνια χωρίς τίτλο.
Η Williams θα γυρίσει σελίδα στο τέλος της χρονιάς, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Πάτρικ Χεντ θα αποχωρήσει. Ο ένας εκ των δύο ιδρυτών της ομάδας θα βγει στη σύνταξη, βάζοντας τέλος στη συνεργασία του πανίσχυρου διδύμου της Williams.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια