FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο Schumi επιμενει για τιτλο...

Μπορεί να μην έχει τα αποτελέσματα που είχε παλαιότερα στην Φόρμουλα 1, όμως ο ίδιος δείχνει να έχει πολύ σημαντικά κίνητρα και γι αυτό συνεχίζει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι πρέπει να αποσυρθεί για δεύτερη φορά, προτού συνεχίσει να «χαλάει» το όνομά του, το οποίο έχει συνδεθεί με τίτλους και με την κορυφαία -κατά πολλούς- εποχή της Φεράρι στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο λόγος για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος «τρέχει» από την περασμένη χρονιά με τα χρώματα της Μερτσέντες στην Φόρμουλα 1, στην οποία επέστρεψε μετά από τριετή... «αποστρατεία», ύστερα από την απόφασή του να αποσυρθεί από το άθλημα το 2006. Ο ίδιος φαίνεται να έχει κλειστά τα αφτιά του σε αυτούς που τον επικρίνουν και, σε δηλώσεις του στην βρετανική τηλεόραση, υπογράμμισε ότι έχει ακόμη κίνητρο να βρίσκεται στη Φόρμουλα, ειδικά την τωρινή περίοδο που η σκληρή δουλειά, την οποία κάνει η ομάδα, έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς.
«Αν και δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας στην Τουρκία, υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα» είπε αρχικά ο 42χρονος «πιλότος» και συνέχισε: «Είναι παραπάνω από ενθαρρυντικό να βλέπεις τη σκληρή δουλειά του τεχνικού τιμ να αποδίδει. Είμαστε αποφασισμένοι να προοδεύσουμε».
Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης των οδηγών μετά τα πρώτα τέσσερα γκραν πρι της φετινής χρονιάς, έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς, 87 λιγότερους από τον συμπατριώτη του και κάτοχο του τίτλου, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια