FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Forever ο ALONSO στη Ferrari

Πίσω από το τιμόνι της Ferrari θα βρίσκεται ο Φερνάντο Αλόνσο μέχρι το 2016. Η «σκουντερία» ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό πιλότο, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της το 2010 και στην πρώτη του χρονιά έφτασε τέσσερις βαθμούς μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος χάνοντας τον τίτλο στο τελευταίο Grand Prix.
«Χαίρομαι για αυτή τη συμφωνία. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Ferrari ένιωσα άνετα και πλέον αισθάνομαι την ομάδα σαν δεύτερη οικογένειά μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που εργάζονται στο Μαρανέλο και σε αυτούς που διοικούν την ομάδα. Είναι, συνεπώς, φυσιολογικό για μένα να επεκτείνω τη συνεργασία μου μαζί με τη Ferrari, στην οποία θα ολοκληρώσω κάποια μέρα την καριέρα μου στη Formula 1», δήλωσε ο 30χρονος οδηγός.
Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντεζέμολο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο συμβόλαιο του δις παγκοσμίου πρωταθλητή με τη Renault (2005 και 2006). «Χαιρόμαστε πολύ που συμφωνήσαμε με έναν οδηγό που έχει αποδείξει πως διαθέτει νοοτροπία νικητή, ακόμη και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο Φερνάντο έχει όλες τις δυνατότητες, τόσο από πλευράς τεχνικής όσο και προσωπικότητας, για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία της Ferrari. Ελπίζω πως θα εμπλουτίσει πολύ σύντομα και με άλλες διακρίσεις την καριέρα του».
Η φετινή σεζόν δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Αλόνσο, καθώς μετά από τα τέσσερα πρώτα Grand Prix βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών με 41 βαθμούς, ενώ ο πρωτοπόρος Σεμπάστιαν Φέτελ με Red Bull έχει 93 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια