FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Απων ο Kubica φετος στην F1

Ο Robert Kubica δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη Formula 1 κατά το 2011, όπως είπε ο ιδιοκτήτης της Renault GP Gerard Lopez, όμως δεν αποκλείεται ο Πολωνός αργότερα φέτος να λάβει μέρος στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής σε κάποιο Grand Prix για να διαπιστώσει τη φυσική του κατάσταση.
Ο 26χρονος οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και κινδύνευσε με ακρωτηριασμό του δεξιού του χεριού, έπειτα από ατύχημα που είχε στις αρχές Φεβρουαρίου του 2011 στο ιταλικό Rally Ronde di Andora, όπου συμμετείχε για λόγους ψυχαγωγίας.
Μετά από τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από δέκα εβδομάδες και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ώστε να ανακτήσει τη φυσιολογική λειτουργία των δεξιών του άκρων. Είναι ακόμα άγνωστο αν θα την ανακτήσει πλήρως – ή τουλάχιστον αρκετά ώστε να μπορεί να οδηγήσει μονοθέσιο της F1.
"Πιθανώς θα τον βάλουμε στο μονοθέσιο για δοκιμές μια Παρασκευή φέτος" είπε ο Gerard Lopez. "Όμως είμαι βέβαιος ότι δεν είναι εφικτό να επιστρέψει [στους αγώνες] φέτος.
Ο Robert επέζησε από ένα τρομερό ατύχημα και τώρα μπαίνει στην πιο δύσκολη φάση, την αποθεραπεία του, για την οποία κανείς -ούτε ο ίδιος, ούτε οι γιατροί, ούτε εμείς- δεν γνωρίζει αν θα επιτευχθεί", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια