FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Επενδυσεις για την ομαδα ζητα η Ferrari...

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari στη Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι ζήτησε από τη μητρική εταιρεία CVC να επενδύσει στο άθλημα προκειμένου να εγγυηθεί τα μελλοντικά συμφέροντα της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Η News Corp και η ιταλική επενδυτική εταιρεία Exor, υπό τον έλεγχο της ισχυρής οικογένεια Ανιέλι, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και της Γιουβέντους, ανακοίνωσαν το ενδιαφέρον τους για το σχηματισμό κοινοπραξίας που θα οδηγήσει στην ανάληψη της ομάδας της F1. Ο διευθύνων σύμβουλος της Exor, Τζον Έλκαμ είναι πρόεδρος της Fiat, ιδιοκτήτριας της Ferrari, της πιο δημοφιλούς ομάδας της Formula 1.
"Προς το παρόν επικρατεί ηρεμία, αλλά σύντομα κάτι θα συμβεί", δήλωσε ο Στ. Ντομενικάλι στην ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport. "Από εμπορικής άποψης χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε τα εξής σημεία: ποιος θα συμπεριληφθεί στις συζητήσεις; Kαι ποιος είναι υπεύθυνος για την παρουσίαση; Χρειάζεται ένας συνεργάτης στο μάρκετινγκ. Μπορεί να είναι η CVC για άλλη μία φορά αλλά πρέπει να επενδύσει στη Formula 1 και να αναπτυχθεί και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το άθλημα γίνεται ενδιαφέρον για τους νέους ανθρώπους".
Ο Στ. Ντομενικάλι πρόσθεσε: "η Formula 1 πρέπει να μιλήσει τη γλώσσα τους, να χρησιμοποιήσει τις τεχνολογίες τους: το Ίντερνετ, τα τάμπλετς, τα φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης και να παραμείνει κατανοητή στο κοινό. Η Formula 1 έχει ενδιαφέρον για τη Ferrari μόνο αν αυτά τα θέματα ληφθούν υπόψη και πρέπει να αποφύγουμε να αλλάζουμε τους κανόνες πολύ συχνά. Χρειάζεται σταθερότητα μαζί με την απόκτηση των grand prix σε σημαντικές χώρες για τις πωλήσεις μας και πρώτα από όλα τις ΗΠΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια