FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ομορφο μονοθεσιο ειναι εκεινο που κερδιζει λεει ο Ελληνας...

Στόχος της Ferrari είναι να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο που κερδίζει, όπως υπογράμμισε ο επικεφαλής σχεδιαστής της Scuderia, Νικόλας Τομπάζης σε συνέντευξή του στο web site της Ferrari.
Στόχος της Ferrari είναι να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο που κερδίζει, όπως υπογράμμισε ο επικεφαλής σχεδιαστής της Scuderia, Νικόλας Τομπάζης σε συνέντευξή του στο web site της Ferrari. Δεν θεωρεί ότι το νέο μονοθέσιο είναι άσχημο, όπως ακούγεται, αλλά πιστεύει ότι όμορφο είναι εκείνο που κερδίζει.
«Υπάρχουν φήμες που ισχυρίζονται ότι το μονοθέσιο είναι άσχημο. Θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είμαι αντικειμενικός σε αυτό και δε συμμερίζομαι την ίδια άποψη. Για εμένα, εγώ έχω συνηθίσει το «σκαλοπάτι» στο ρύγχος. Νομίζω ότι το υπόλοιπο μονοθέσιο είναι ο καρπός πολύ λεπτομερούς εργασίας. Τελικά σε ό,τι με αφορά άσχημο μονοθέσιο είναι αυτό που δεν κερδίζει και όμορφο μονοθέσιο είναι εκείνο που κερδίζει. Επομένως προς το παρόν θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα όμορφο μονοθέσιο και θα το επανεξετάσουμε αυτό μερικά από πρώτους αγώνες» .
Ο κ. Τομπάζης παραδέχθηκε ότι το μονοθέσιο που θα παρουσιαστεί στην πίστα της Χερέθ δεν θα είναι το ίδιο με εκείνο που θα βρίσκεται στο γκριντ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στην Αυστραλία.
«Η μοίρα αυτού του μονοθέσιου είναι να αλλάξει αρκετά πριν τον πρώτο αγώνα. Ηδη εργαζόμαστε στην αεροδυναμική σήραγγα και στο τμήμα σχεδιασμού πάνω σε αεροδυναμικές αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο, αλλά έχουμε και κάποιες σημαντικά πειράματα που θέλουμε να κάνουμε στις πρώτες δοκιμές για να καταλήξουμε στην τελική δομή για τον πρώτο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια