FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

VW Group για Formula1

Στη Formula1 είναι έτοιμο να εισχωρήσει το VW Group τα επόμενα χρόνια, όπως δήλωσε το νέο αφεντικό της Bentley, Βόλφγκανγκ Ντουρχάιμερ, ο οποίος δεν απέκλεισε και την εμπλοκή στα IndyCar και Nascar.
Νέο... αίμα αναμένεται να έχουμε στη Formula1 τα επόμενα χρόνια και πρόκειται για το VW Group. Αυτό είπε ο νέος ισχυρός άνδρας της Bentley, που ανήκει στο γκρουπ, Βόλφγκανγκ Ντουρχάιμερ, ο οποίος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο εμπλοκής στο IndyCar Series, καθώς και στο NASCAR.
«Θα παρουσιάσω το πρότζεκτ μου αργότερα μέσα στη χρονιά και θα καταθέσω προτάσεις που δεν θα επηρεάσουν όχι μόνο τα πρωταθλήματα στα οποία ήδη εμπλεκόμαστε. Από άποψη προγραμματισμένων πωλήσεων του VW Group στις ΗΠΑ, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, δεν έχουμε επαρκή εκπροσώπηση στα μηχανοκίνητα σε αυτές τις περιοχές. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί κατά την άποψή μου.
Η Formula1 είναι μακράν το πρωτάθλημα που κυριαρχεί στην αγωνιστική σκηνή στην Ευρώπη και την Ασία. Στις ΗΠΑ έχουν το IndyCar και το NASCAR και θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μελλοντικής μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια