FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Petrov,Trulli με νεο σχεδιασμο για την ομαδα...

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των δεύτερων δοκιμών εξέλιξης κι ένα μήνα πριν την πρεμιέρα της Αυστραλίας η Caterham ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Γιάρνο Τρούλι με τον Βίταλι Πετρόφ.
Σε αλλαγή της τελευταίας στιγμής προχώρησε η Caterham. Η πρώην Lotus είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι οι πιλότοι για το 2012 θα παραμείνουν οι ίδιοι με πέρυσι, που ήταν οι Χέικι Κοβαλάινεν και Γιάρνο Τρούλι. Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που έμειναν εκτός Formula1, οι οποίοι αναμενόταν να βρουν... στέγη και δεν τη βρήκαν.
Ένας από αυτούς ήταν και ο Βίταλι Πετρόφ, που έχασε τη θέση του στη Lotus Renault, με τη γαλλική ομάδα να εμπιστεύεται τον Ρομάν Γκροζάν και να επαναφέρει στο σπορ τον Κίμι Ραϊκόνεν.
Μάλιστα, ο Ρώσος είχε και πολλούς χορηγούς που τον στήριζαν, κάτι που βασιζόταν για να έχει μια θέση στο γκριντ του επερχόμενου πρωταθλήματος. Τελικά, τη βρήκε σήμερα, καθώς η Caterham αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Γιάρνο Τρούλι με τον Πετρόφ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, που λέγεται ότι ξόδεψε 10 εκατομμύρια για την εν λόγω μεταγραφή.
Ο 27χρονος βρίσκεται, ήδη, στις εγκαταστάσεις της Caterham, θα κάνει το ντεμπούτο του στις δοκιμές της Βαρκελώνης και μίλησε για την εξέλιξη αυτή όντας χαρούμενος και κάνοντας λόγο για μια σπουδαία ημέρα. «Είναι μια σπουδαία ημέρα για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Τόνι, Καμαρούντιν Μεράνουν και ΣΜ Νασαρούντιν που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ σε μια ομάδα που έκανε το ντεμπούτο της στην Formula1 την ίδια χρονιά που έκανα κι εγώ και πλέον είναι μια από τις νέες ομάδες με μεγάλες βλέψεις για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια