FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κοντρα Rosberg κα Schumi για το τιμονι...

Ο 26χρονος Γερμανός πιλότος της Mercedes που μετά από 108 GP ακόμη αναζητά την πρώτη νίκη της καριέρας του ξεσπάθωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βρετανικό περιοδικό CAR όσον αφορά στην εσωτερική κόντρα με τον teammate του Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο θρύλος της F1 και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επέστρεψε στην ενεργό δράση το 2010 μετά από 3 χρόνια απουσίας στα 41 του χρόνια έχοντας στο παλμαρέ του 91 νίκες περισσότερες από κάθε άλλο οδηγό στην ιστορία της F1.
Τόσο το 2010 όσο και το 2011 τα αποτελέσματα του Ρόσμπεργκ ήταν καλύτερα απ’ αυτά του teammate του Μ.Σουμάχερ. Μιλώντας σχετικά ο νεαρός πιλότος σημείωσε: «Η μεταξύ μας διαφορά μειώθηκε το 2011 αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα ελαστικά και στο DRS που διευκόλυναν τα προσπεράσματα. Η ταχύτητα στις κατατακτήριες δοκιμές δεν είχε και τόσο μεγάλη σημασία το 2011 και αυτό είναι ο κύριος λόγος που μειώθηκε η διαφορά ανάμεσά μας. Αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε και τη βελτίωση που επέδειξε ο Σουμάχερ. Στην αρχή της συνεργασίας μας ένιωθα μεγάλο σεβασμό για τα επιτεύγματά του αλλά τώρα αυτό έχει καταλαγιάσει μέσα μου. Αγωνιζόμαστε και συναγωνιζόμαστε στα ίσα. Σέβομαι τον τρόπο προσέγγισής του και την προσήλωσή του στο άθλημά μας. Είναι εντυπωσιακό να το βλέπεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια