FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Σκληρη κριτικη για Massa και Ferrari..

Δριμεία κριτική προς όλες σχεδόν τις ομάδες της Formula 1, αλλά κυρίως για την πρώην ομάδα του, τη Ferrari, άσκησε ο 45άχρονος, Μίκα Σάλο ο οποίος αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 από το 1994 έως το 2002 με 7 διαφορετικές ομάδες.
Ο Μίκα Σάλο εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Ferrari το 1999 κι αντικατέστησε προσωρινά τον Μίχαελ Σουμάχερ ο οποίος είχε σπάσει το πόδι του. Με την ιταλική ομάδα έζησε τις σημαντικότερες επιτυχίες της καριέρας του ανεβαίνοντας δύο φορές στο βάθρο (μία δεύτερη και μία τρίτη θέση). Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη F1 ο Σάλο εξέφρασε την άποψή του για τα δίδυμα πιλότων στις μεγαλύτερες ομάδες:
"Δεν πιστεύω ότι ο Μάσα θα παραμείνει στη Ferrari και την επόμενη σεζόν. Μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι συνεχίζει και φέτος. Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ξεκάθαρα το νούμερο 1 των ημερών μας" δήλωσε ο Φινλανδός ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη McLaren:
"Εάν η McLaren έχει ένα καλό μονοθέσιο τότε οι δύο πιλότοι της θα παίρνουν ο ένας τους βαθμούς του άλλου. Στην πίστα ο Χάμιλτον είναι ο ταχύτερος, αλλά δεν είναι τόσο έξυπνος όσο ο Μπάτον κατά τη διάρκεια ενός αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια