FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πρωτη ξανα η Mercedes AMG GP‎

Για 3η ημέρα οι ομάδες της Formula 1 συνεχίζουν τις δοκιμές στη Jerez ενόψει της φετινής σεζόν. Σήμερα ήταν στην πίστα 10 από τις 12 ομάδες, καθώς η HRT ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της χθες.
Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, οι 9 ομάδες είχαν τα καινούρια τους μονοθέσια ενώ μόνο η Mercedes AMG GP είχε το περσινό. Ο καιρός στην ισπανική πίστα ήταν καλός και μόνο νωρίς το πρωί είχε κρύο καθώς η θερμοκρασία ήταν στους 0 βαθμούς Κελσίου. Αργότερα ανέβηκε φτάνοντας ως τους 14.
Στην πίστα, η Mercedes GP του 2011 συνέχισε να είναι το ταχύτερο μονοθέσιο, αυτήν τη φορά με οδηγό τον Nico Rosberg. Ο Γερμανός σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο του 3ημέρου (1:17,613'') συνεχίζοντας την αξιολόγηση των ελαστικών της Pirelli.
Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε ο Romain Grosjean, ο οποίος στο ντεμπούτο του με το νέο μονοθέσιο της Lotus (την Ε20) πέτυχε την καλύτερη επίδοση για τα μονοθέσια του 2012. Ο Γάλλος από νωρίς το πρωί κινήθηκε πολύ γρήγορα και "έγραψε" το 1:18.419''.
Ήταν τόση η εντύπωση, που έκανε ο Romain Grosjean, που επισκίασε και την πρώτη επαφή του Sebastian Vettel με την RB8. Βέβαια ο Γερμανός θύμισε σε όλους ποιος είναι όταν πέτυχε τον 3ο καλύτερο χρόνο.
Ο Πρωταθλητής ήταν λίγο ταχύτερος από τον Lewis Hamilton, ο οποίος επίσης για πρώτη φορά κάθισε πίσω από το τιμόνι της McLaren MP4-27 και ήταν ο 4ος ταχύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια