FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

45 ΧΡΟΝΩΝ Ο SCHUMI ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!

Μίκαελ Σουμάχερ: Γίνεται 45 με την ευχή να τα… εκατοστίσει (photos+videos) | onsports.gr
Τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του διάγει ο Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος σήμερα γίνεται 45 ετών και το Onsports μέσα από φωτογραφίες και βίντεο εύχεται στον μύθο της Formula 1 να σταθεί ξανά στα πόδια του και το www.f1kart.gr το εύχεται....
Είναι ο ήρωας των παιδικών χρόνων πολλών ανθρώπων που παρακολούθησαν τη Φόρμουλα 1 από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 μέχρι σήμερα. Είναι ο άνθρωπος – συνώνυμο της ταχύτητας. Είναι αυτός που έχει πετύχει όσα κανείς άλλος με ένα μονοθέσιο. Είναι αυτός που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη «Φόρμουλα», ή όταν ακούς τη λέξη «Φεράρι». Ο Μίκαελ Σουμάχερ γίνεται 45 ετών σήμερα (03/01) και είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν θα καταφέρει να σβήσει κεράκια. Ο Γερμανός, ζωντανή ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε κωματώδη κατάσταση, μετά το τραγικό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι. Όπως αποκαλύφθηκε, ο «Σούμι» χτύπησε στην προσπάθειά του να σώσει ένα κοριτσάκι, ενώ η κατάστασή του μπορεί να έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει κρίσιμη. Τα γενέθλιά του τον βρίσκουν να δίνει το μεγαλύτερο αγώνα του, και η λατρεμένη του ταχύτητα αυτή τη φορά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να του επιτρέψει να αφήσει πίσω του όλους τους άλλους και να συνεχίσει να βλέπει την καρό σημαία από θέση ισχύος. Ο Σουμάχερ είναι πια στα χέρια των γιατρών αλλά και στη βούληση του Κυρίου, καθώς τα χτυπήματα στο κεφάλι του είναι ιδιαίτερα σοβαρά και μπορούν να επιφέρουν ακόμα και το μοιραίο.
Υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσαν να αφιερωθούν… ώρες πάνω από ένα πληκτρολόγιο και τόνοι μελανιού για να καταγράψει κανείς όλα όσα έχει πετύχει ο τεράστιος αυτός πιλότος στην καριέρα του. Ο Σουμάχερ είναι ο ζωντανός θρύλος της Formula 1, έχοντας επτά πρωταθλήματα (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004), τα πέντε τελευταία συνεχόμενα, μετά από 91 νίκες σε γκραν πρι. Τις 72 από αυτές τις πήρε με τη Φεράρι, με την οποία έχει συνδέσει όσο λίγοι το όνομά του. Μιλάμε για τον πιλότο που έκανε 31 ρεκόρ, με τα 28 από αυτά να παραμένουν στην κατοχή του. Ευχή όλων είναι να μπορέσει ο Σουμάχερ να κερδίσει κι αυτή την κούρσα. Το γκραν πρι της ζωής του, διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Γκρενόμπλ και όλος ο κόσμος, όχι μόνο αυτός των μηχανοκίνητων ή του αθλητισμού γενικά, όλος ο πλανήτης, είναι συγκλονισμένος κι εύχεται να βγει ξανά νικητής ο «Σούμι» και να σταθεί στα πόδια του, γερός και υγιείς για να γιορτάσει κι άλλα γενέθλια, όπως αρμόζει σε ένα σύμβολο του παγκόσμιου στερεώματος των σπορ! 
Τα λόγια περισσεύουν και καλύτερο είναι να μιλήσουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες…


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια