FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Formula 1: Η Sauber C33 ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ...

Στην αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου προχώρησε η Sauber, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Χερέθ.
Η C33, αυτή είναι η κωδική ονομασία του νέου μονοθεσίου της Sauber, έχει αποφύγει τους σχεδιαστικούς πειραματισμούς, ακολουθώντας με τον πλέον προβλέψιμο τρόπο τους νέους κανονισμούς, οι οποίοι μεταξύ άλλων προβλέπουν ότι η απόσταση του ρύγχους από το οδόστρωμα δεν θα πρέπει να ξεπέρνα τα 185 χιλιοστά.
"Οι αλλαγές στις τεχνικές προδιαγραφές το 2014 κάνουν ακόμη πιο δύσκολα τα προγνωστικά για τη νέα σεζόν. Εμείς γνωρίζουμε το σύνολο που έχουμε δημιουργήσει και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχουμε πετύχει, ωστόσο, είναι δύσκολο να προβλέψουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ανταγωνιστές μας", δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Sauber, Eric Gandelin.
Ο Γάλλος προέβλεψε ότι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον σχεδιασμό των μονοθεσίων κατά τη διάρκεια της σεζόν θα είναι μεγάλες, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την ευελιξία που εξασφαλίζει, σε αυτό το επίπεδο, η C33.
"Το μονοπάτι που ακολουθήσαμε για τον σχεδιασμό της Sauber C33 – Ferrari μάς χαρίζει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, έτσι θα μπορούμε να αντιδράσουμε γρήγορα. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η αξιοπιστία θα αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα στους πρώτους αγώνες, συνεπώς σε αυτόν τομέα έχουμε δώσει τη μεγαλύτερη προσοχή μας", πρόσθεσε ο Eric Gandelin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια