FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

H NEA FERRARI ΠΙΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...

Η νέα Ferrari έρχεται να σαρώσει την άσφαλτο της Formula 1
Έρχεται 25 Ιανουαρίου Η σκουντερία θα δημοσιεύσει μεγάλο φωτογραφικό υλικό για τους οπαδούς της ομάδας 
Η Ferrari επιβεβαίωσε εχθές, ότι την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο, με το οποίο θα αγωνιστεί το 2014, λίγο πριν ξεκινήσουν οι «προαγωνιστικές» δοκιμές. 
Στις 25 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε επίσημα από την «κόκκινη ομάδα» ότι θα παρουσιαστεί το νέο μονοθέσιο της.
Η αποκάλυψή του θα πραγματοποιηθεί άμεσα, προκειμένου να πατήσει στην πίστα της Jerez και να ξεκινήσει τις δοκιμές πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική σεζόν. Έτσι, στο Maranello θα βρίσκεται το νέο μονοθέσιο, το οποίο όπως αναφέρει το autotriti θα πληροί τις προδιαγραφές της FIA για το 2014, που αλλάζουν πολλά με το σημαντικότερο χαρακτηριστικό να είναι ότι επανέρχεται το τούρμπο (μετά από πολλά χρόνια) στα μηχανικά σύνολα των μονοθεσιών. 
Η Ferrari ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της διαδικτυακά στις 25 Ιανουαρίου και θα δημοσιεύσει μεγάλο φωτογραφικό υλικό για να απολαύσουν τόσο οι οπαδοί της ομάδας, όσο και οι λάτρεις της F1. 
Το επίσημο όνομα δεν έχει ακόμα διαρρεύσει, αφού η ιταλική ομάδα αποφάσισε να το ανακοινώσει μαζί με την παρουσίαση του, ωστόσο η Ferrari έδωσε τη δυνατότητα -μέσω ψηφοφορίας- να επιλέξουν οι φίλοι της ομάδας ανάμεσα στα ονόματα F14T, F14 Maranello, F14 Scuderia, F166 Turbo και F161.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια