FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΜΙ

Οι γιατροί του Μίκαελ Σουμάχερ έχουν ξεκινήσει τη σταδιακή μείωση της νάρκωσης, όπως επιβεβαιώνει η ανακοίνωση της μάνατζερ του, Σαμπίνε Κεμ.
Σημειώνεται πως η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο. Δεν αναφέρεται πουθενά το αν ανοιγόκλεισε τα μάτια του, όπως γράφει σήμερα (30/1) η γαλλική εφημερίδα.
'Η καταστολή του Μίκαελ μειώνεται ώστε να επιτραπεί η διαδικασία αφύπνισης, η οποία μπορεί να πάρει αρκετό καιρό', αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.
Για την προστασία της οικογένειας, συμφωνήθηκε αρχικά από όλες τις πλευρές να ανακοινώνεται η πληροφορία αφότου έχει ξεκινήσει η διαδικασία', συνεχίζει η ανακοίνωση της Κεμ, δικαιολογώντας τη διάψευση από τα χείλη της πριν από 24 ώρες.
Τέλος, η οικογένεια ευχαριστεί τους θαυμαστές του Μίκαελ Σουμάχερ και την κοινότητα της Φόρμουλα 1 για την υποστήριξη της.
'Η οικογένεια ζητάει και πάλι σεβασμό της εμπιστευτικότητας και του ιατρικού απορρήτου και να μην υπάρξει καμιά ενόχληση στη δουλειά των γιατρών που έχουν αναλάβει τον Μίκαελ. Την ίδια στιγμή, η οικογένεια θέλει να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη της για τη συμπαράσταση από ολόκληρο τον κόσμο'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια