FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΕ ΓΙΑ ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ''


2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ»
ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΓΩΝΑ WSK MASTER SERIES 2013
Ο Έλληνας πρωταθλητής «Κωνσταντίνος» ανέβηκε για τρίτη φορά στο βάθρο του WSK, υψώνοντας πάλι την Ελληνική σημαία και χαρίζοντας μια ακόμα παγκόσμια διάκριση στο ελληνικό KART και τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσα σε τρείς μήνες
Ο τρίτος διεθνής αγώνας του WSK MASTER SERIES 2013 πραγματοποιήθηκε τις ημέρες του Πάσχα, 1-5 Μαϊου 2013, στην πίστα International Circuit Friuli Venezia Giulia στο Precenicco (Lignano) της Ιταλίας.
Ο «Κωνσταντίνος» μετά από εξαιρετικό αγώνα κατέκτησε τη 2η θέση στον τελικό της κατηγορίας ΜΙΝΙ 60, με μόλις 0.053 sec διαφορά από τον πρώτο, έχοντας προηγουμένως κατακτήσει τη 2η θέση και στον ημιτελικό, αγωνιζόμενος με την αγωνιστική ομάδα GaMoto Racing, με chassis CRG και κινητήρα LKE, πάντοτε υπό την επίβλεψη του προπονητού του Davide Forè.
Μετά την επιτυχία αυτή ο «Κωνσταντίνος» βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας βαθμολογηθεί μόνο σε αυτόν τον αγώνα. Στον 1ο αγώνα δεν βαθμολογήθηκε, λόγω αγωνιστικής αδείας, παρόλο που κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό, ενώ στον 2ο αγώνα λόγω τραυματισμών και εγκαταλείψεων.
Ο 4ος και τελευταίος γύρος του WSK MASTER SERIES για το 2013 θα διεξαχθεί στην πίστα International Circuit 7 Laghi στο Castelletto di Branduzzo της Ιταλίας το διάστημα 11-14 Ιουλίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια