FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Formula 1: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΝΕΑ McLaren MP4-29

Formula 1: Αποκαλύπτουμε τη McLaren MP4-29
O V6 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,6 λίτρων της MP4-29 συνδυάζεται με ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας θα συμπληρώνει την ισχύ του κινητήρα με 120 kW, διαθέτοντας μπαταρίες ιόντων-λιθίου βάρους 25 κιλών   (Φωτογραφία:  McLaren )
4 φωτογραφίες

Στην πλήρη αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της προχώρησε η McLaren. Η βρετανική ομάδα έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές της MP4-29, η οποία διακρίνεται για τον… ιδιαίτερο σχεδιασμό του ρύγχους της.
Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, το μονοθέσιο της McLaren θα εφοδιάζεται με κινητήρες της Mercedes, ωστόσο, την αγωνιστική σεζόν του 2015 τους κινητήρες της βρετανικής ομάδας θα υπογράφει η Honda, η οποία επιστρέφει με αυτόν τον τρόπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.
To γεγονός ότι το 2013 αποτέλεσε τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία της McLaren οδήγησε σε αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας. O Ron Dennis ανέλαβε πιο ενεργό ρόλο, στη θέση του δεύτερου οδηγού βρέθηκε -αντί του Sergio Perez- ο Kevin Magnussen, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Lotus, Eric Boullier να μετακομίζει στο Woking.
Μεταξύ άλλων, η McLaren αναζητά και τον βασικό χορηγό για την αγωνιστική σεζόν του 2014, καθώς το συμβόλαιο με την Vodafone έληξε το 2013
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια