FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ

Με την πρώτη περίοδο των χειμερινών δοκιμών να απέχει μόλις τρεις εβδομάδες, τα νέα «όπλα» του πολύχρωμου θιάσου της Formula 1 ξεκινούν την πασαρέλα και παρουσιάζονται στο κοινό.
Έτσι στις 23 ή 25  Ιανουαρίου θα αποκαλύψει πιθανόν το «όπλο» της για την νέα σεζόν του 2014 η Ferrari, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ιταλική ομάδα θα ανταποκριθεί στην  απαίτηση των tifosi , έτσι ώστε να ονομάσει το  νέο της μονοθέσιο, Μίκαελ Σουμάχερ, προς τιμήν του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Scuderia για την δύσκολη μάχη που δίνει για την ζωή του. 
Η επίσημη παρουσίαση της νέας  Mercedes  W05 θα πραγματοποιηθεί την 28ης Ιανουαρίου, ενώ με πολλές φιλοδοξίες για την νέα χρονιά ξεκινάει και η  McLaren,που  θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του δικού της στις 24 Ιανουαρίου. Το νέο μονοθέσιο, MP4-29, εκφράζει την αισιοδοξία της Βρετανικής ομάδας πως θα την οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες μετά από μία απογοητευτική περσινή σεζόν. 
Την 28η  Ιανουαρίου, επέλεξε και η Κάτερχαμ  για να παρουσιάσει το νέο μονοθέσιο της, ενώ η Lotus ανακοίνωσε πως τα αποκαλυπτήρια του δικού της θα αργήσουν. Λογικά η παρουσίαση της E22 θα γίνει λίγο πριν τις δοκιμές του Μπαχρέιν, όπως δήλωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας του  Ένστον, Νικ Τσέστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια