FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Έκλεισε τα 46 ο Σουμάχερ

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο έδινε μάχη για να παραμείνει στη ζωή. Δώδεκα μήνες μετά ο Μίχαελ Σουμάχερ έχει ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας από το σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα που υπέστη κατά την πτώση του, κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έγινε 46 χρονών. Τα γενέθλια του θα τα περάσει στο σπίτι του στο Γκλαντ, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του Κορίνα, τα παιδιά του Τζίνα-Μαρία και Μικ, αλλά και τον πατέρα του Ρολφ.
Ο Σουμάχερ φέρεται να αντιλαμβάνεται την παρουσία των κοντινών ανθρώπων, να συγκινείται, ακόμα και να κλαίει όταν ακούει τις φωνές του.
"Ο Μίχαελ έχει ανοιχτά τα μάτια του, αλλά κοιτάζει στο κενό. Αναγνωρίζει τα πρόσωπα των δικών του ανθρώπων, ωστόσο δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. Δεν μπορεί να μιλήσει, ούτε να κινηθεί. Η μοναδική απάντηση που μπορεί να δώσει είναι ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του", ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της Corriere della Sera πριν από λίγες μέρες.
Το εβδομαδιαίο περιοδικό Autosprint, η συντακτική ομάδα του οποίου έχει στενές επαφές με τη Ferrari και τη FIA, δημοσιεύει νέες πληροφορίες για την υγεία του.
Ο αρχισυντάκτης Αλμπέρτο Σαμπατίνι τόνισε: "Τα καλά νέα είναι πως ο Μίχαελ δεν είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι. Όταν δεν υποβάλλεται σε εντατική φυσιοθεραπεία για να μην παραλύσουν οι μύες, κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά στο παράθυρο του σπιτιού του. Η θέα φτάνει μέχρι τη λίμνη της Γενεύης και τις ελβετικές Άλπεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια