FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΡΕΘ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

F1: Στις πίστες της Χερέθ και της Βαρκελώνης οι πρώτες παρουσιάσεις των ομάδων
Στις 31 Ιανουαρίου η Toro Rosso, την 1η Φεβρουαρίου η Mercedes (και οι δύο στη Χερέθ ) και την 19η Φεβρουαρίου η Force India (στη Βαρκελώνη) θα παρουσιάσουν τα μονοθέσια του 2015.
Τρεις ομάδες της Formula 1 ανακοίνωσαν τις παρουσιάσεις των μονοθεσίων τους για τη νέα χρονιά. Οι δύο Toro Rosso και Mercedes στο ξεκίνημα των δοκιμών ενώ η Force India στο τελευταίο δεκαήμερο. Η τελευταία θα παρουσιάσει (την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου) τα χρώματα του Νέου της μονοθεσίου στο Μεξικό και θα κάνει δοκιμές με το παλιό.

Toro Rosso
H STR10 πέρασε τα crash test της FIA και θα παρουσιαστεί στη Χερέθ μία ημέρα (31 Ιανουαρίου) πριν την έναρξη των δοκιμών. Την 1η Φεβρουαρίου ο Carlos Sainz Jr. θα φορέσει το κράνος του και θα ξεκινήσει τα tests για την STR. Την δεύτερη ημέρα θα παραδώσει τα ηνία στον Max Verstappen και την τρίτη ημέρα θα αναλάβει και πάλι. Ο νεαρός Ολλανδός θα ολοκληρώσει τις πρώτες δοκιμές για την ομάδα.
Mercedes

Οι Hamilton και Rosberg θα αποκαλύψουν την W06 στο pitlane της Χερέθ την 1η Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια ο Rosberg θα ξεκινήσει τις δοκιμές .Οι φήμες λένε πως η Mercedes για να γιορτάσει το double το 2014 θα βάψει την W06 στο χρώμα του χρωμίου (νίκελ). Αυτό το ξεχωριστό livery θα ονομάζεται «Kromo».
Η Mercedes ανακοίνωσε επίσης και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στη Jerez στο πρώτο τεστ εξέλιξης 1-4 Φεβρουαρίου. Οι Rosberg και Hamilton θα το πάνε εναλλάξ με τον Γερμανό να οδηγεί την πρώτη και τρίτη ημέρα ενώ ο Βρετανός την δεύτερη και τέταρτη ημέρα.
Force India
Από την άλλη πλευρά η Force India θα εμφανιστεί με το περσινό μονοθέσιο στη Χερέθ. Αν και είναι η πρώτη ομάδα που θα κάνει παρουσίαση για το 2015, θα είναι η τελευταία που θα φέρει το νέο της μονοθέσιο στις δοκιμές εξέλιξης για τη νέα χρονιά. Η VJM08 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο δεύτερο τετραήμερο στην πίστα της Βαρκελώνης (19-22 Φεβρουαρίου).

Με αυτή την επιλογή η Force India θέλει να δουλέψει όσο το δυνατόν περισσότερο την αεροδυναμική εξέλιξη του νέου μονοθεσίου στο εργοστάσιο και μετά να το φέρει στην πίστα για δοκιμές. Η ομάδα από την Ινδία φέτος έχει στη διάθεσή της, την αεροδυναμική σήραγγα της Toyota, και θέλει να το εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Δεν αποκλείεται η Force India να μην είναι η μοναδική που θα αποκαλύψει το αυτοκίνητό της τελευταία. Πολύ πιθανόν να την ακολουθήσουν η McLaren, η Ferrari, η Red Bull Racing και η Sauber.


Read more: http://www.newsbomb.gr/bombplus/aytokinhto/agwnes/story/546451/f1-stis-pistes-tis-xereth-kai-tis-varkelonis-oi-protes-paroysiaseis-ton-omadon#ixzz3PXBcg2It

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια