FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Formula 1: Ανοικτό το ενδεχόμενο για "ανάσταση" της Marussia

Formula 1: Ανοικτό το ενδεχόμενο για "ανάσταση" της Marussia

Αυξήθηκαν σήμερα οι ελπίδες να... αναστηθεί η Marussia, καθώς αναβλήθηκε η δημοπρασία των μονοθεσίων και του εξοπλισμού της ομάδας της Formula 1, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συνεχιστούν οι συνομιλίες με πιθανό νέο επενδυτή.
Τα μονοθέσια του 2014, τα ανταλλακτικά και ο αγωνιστικός εξοπλισμός επρόκειτο να βγουν την Τέταρτη στο σφυρί, αλλά η εταιρεία που έχει αναλάβει την οικονομική διαχείριση της Marussia ανακοίνωσε ότι "η διαδικασία σταμάτησε, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συνεχιστούν οι συνομιλίες με ένα τρίτο μέρος".
Ο Τζον Μπουθ, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής της ομάδας, όταν μπήκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης και έχασε τους τελευταίους τρεις αγώνες για το 2014, εξέφρασε στο BBC την ελπίδα ότι "θα μπορέσει να επιτευχθεί έγκαιρα μια συμφωνία, προκειμένου να προλάβει την έναρξη της νέας σεζόν στις 15 Μαρτίου".
Παρότι η Marussia διέκοψε τη λειτουργία της τον Νοέμβριο και απολύθηκαν οι υπάλληλοί της, είχε συμπεριληφθεί στην προσωρινή λίστα συμμετοχών για το πρωτάθλημα του 2015 ως Manor F1, ωστόσο χρειάζεται τα μονοθέσια της περυσινής χρονιάς, προκειμένου να μετάσχει στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια