FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Mπότας ή Αλόνσο στη Mercedes

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ έριξε στο τραπέζι τα ονόματα των δύο οδηγών για το 2016, αν δεν επιλέξει να παραμείνει ο Λιούις Χάμιλτον μετά τη φετινή χρονιά.α
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα φτάσουν στα χέρια του οι δηλώσεις του Τότο Βολφ στη Gazzetta dello Sport.
Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes από το Κίτσμπιουλ που παραθερίζει ο ίδιος είπε πως η ομάδα θα διεκδικήσει την υπογραφή του Φερνάντο Αλόνσο ή του Βάλτερι Μπότας, αν ο Χάμιλτον επιλέξει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του μετά το 2015.
"Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Η προτεραιότητα μας είναι να συνεχίσουμε με τους ίδιους οδηγούς (Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ). Αν δεν είναι δυνατό τότε ο Αλόνσο είναι η εναλλακτική λύση μας και ακολουθεί ο Μπότας", τόνισε ο Βολφ που πούλησε τις μετοχές που είχε στη Williams, τη νυν ομάδα του Μπότας, όταν πήγε στη Mercedes. Η γυναίκα του ωστόσο, η οδηγός Σούζι Βολφ είναι οδηγός δοκιμών της ομάδας του Γκρόουβ.
Η McLaren ανακοίνωσε πως ο Αλόνσο υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο, αλλά σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Αλόνσο μπορεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιο αν το μονοθέσιο δεν είναι ανταγωνιστικό. Ο Ισπανός είχε εκφράσει ενδιαφέρον για να συνεχίσει στη Mercedes, όμως οι πρωταθλητές διατήρησαν το ίδιο δίδυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια