FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Καβαλησε το καλαμι ο Alonso και τα χερια του...

Ο Φερνάντο Αλόνσο ασφάλισε τους αντίχειρές του έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η χορηγός εταιρεία της Ferrari, ο τραπεζικός όμιλος «Santander», ανακοίνωσε σήμερα ότι ασφάλισε τους αντίχειρες του δις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ έκαστον, στο πλαίσιο προβολής της καμπάνιας της εταιρείας για ατυχήματα και ασφάλειες ζωής, ενόψει του ισπανικού Grand Prix, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη.
«Οι αντίχειρες του Αλόνσο είναι ένα σύμβολο και, επιπρόσθετα, σημαντικοί για την οδήγηση ενός μονοθεσίου της Formula 1, κατά το ότι κάνουν ένα σήμα της νίκης και δείχνουν ότι όλα είναι υπό έλεγχο» αναφέρει μεταξύ άλλων η τράπεζα στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
Από την πλευρά του, ο Ισπανός οδηγός, ο οποίος κατέκτησε τη διετία 2005-06 τα δύο πρωταθλήματα της καριέρας του με τη Renault, εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη την ελπίδα ότι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της σεζόν θα ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλει για τον τίτλο.
Ο «πιλότος» από το Οβιέδο, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη στο εναρκτήριο Grand Prix της χρονιάς στο Μπαχρέιν, είναι αυτή τη στιγμή τρίτος στη γενική κατάταξη μετά από τέσσερις αγώνες. «Έχει έρθει η ώρα να φανεί ποιος είναι ικανός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ποιος όχι. Τώρα, στην Ευρώπη, έχει φτάσει η στιγμή της αλήθειας για τους οδηγούς και τις ομάδες που πρόκειται να δείξουν ποιος μπορεί να εξελιχθεί ταχύτατα» τόνισε ο Αλόνσο και συμπλήρωσε: «Αρχίζει μια ωραία μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια