FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

MERCEDES GP – Βλεπει ψηλα ο Ροζμπεργκ, καλυτερα ηθελε ο Shumi

Ο Νίκο Ρόζμπεργκ έκανε πρόβλεψη για έναν χαοτικό αγώνα αύριο (καλά δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβεις) λόγω των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών και χαρακτήρισε την κατάσταση στο Q3 «αδύνατη». Παρόλα αυτά, πήρε την δεύτερη θέση αθόρυβα και ήταν ξανά ταχύτερος από τον έτερο οδηγό της Mercedes GP, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος θα εκκινήσει όγδοος.
«Είναι πραγματικά δύσκολο ακόμη και σήμερα στο Q3 υπήρχε τόσο πολύ νερό. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο. Περιμένω έναν πολύ σκληρό αγώνα με πολλές διακοπές», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός και συνέχισε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι μπορώ να φτάσω ως το τέλος και να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα. Αν είναι στεγνά οκ, αλλά αν είναι βρεγμένα, τότε θα είμαστε καλοί».
Όσον αφορά την απόφαση για τα βρόχινα ελαστικά στο τέλος, σε συνδυασμό με αυτήν του Γουέμπερ για ενδιάμεσα, ο Ρόζμπεργκ σχολίασε: «Ένιωθα καλά και ένιωθα ότι είχαν έναν καλό γύρο, μετά τα ελαστικά άρχισαν να χάνουν απόδοση». Είδα τον Μαρκ να είναι μπροστά μας με τα ενδιάμεσα και ήμουν σίγουρος ότι πήραμε τη σωστή απόφαση, αλλά τελικά ευτυχώς δεν ήταν και η λάθος απόφαση».
Ο Μίκαελ Σουμάχερ από την πλευρά του εμφανίστηκε απογοητευμένος από την όγδοη θέση που κατέλαβε, καθώς το μονοθέσιο ήταν πολύ γρήγορο: «Προφανώς είμαι λίγο απογοητευμένος από το αποτέλεσμα σήμερα, γιατί ήταν ξεκάθαρο από νωρίς ότι ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και θα έπρεπε να έχουμε πετύχει περισσότερα. Στην τελευταία μου προσπάθεια στο Q3 ήθελα αρχικά να εξασφαλίσω έναν χρόνο και μετά να πιέσω, αλλά μόλις τελείωσα τον γρήγορο γύρο μου, τα ελαστικά είχαν ήδη φύγει κι έτσι δεν μπορούσα να το κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια