FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Στέρλινγκ Μος: Ο Σουμαχερ καταστρεφεται…

Την άποψη πως ο Μίκαελ Σουμάχερ έκανε μεγάλο λάθος που επέστρεψε στην Formula 1 εξέφρασε ο Στέρλινγκ Μος. Ο 81χρονος Βρετανός, θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έκανε σκληρή κριτική στον Γερμανό εφτά φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή και μάλιστα δεν δίστασε να υποστηρίξει πως πλέον αποτελεί… παρελθόν.
«Δεν είχε αντίπαλο...»
«Δεν μπορώ να καταλάβω την επιστροφή του. Είναι ιδιαίτερα έξυπνος και πραγματικά αυτό που μπορώ να δω είναι ότι καταστρέφει τα επιτεύγματά του. Πολλοί πρόκειται να πουν ότι είναι παρελθόν, που ίσως και να είναι. Ο Σουμάχερ τα χρόνια που βρίσκονταν στη δόξα του, δεν είχε αντίπαλο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αυτό που έχει σημασία είναι να έχει κίνητρο, δεν τρέχεις απλά για διασκέδαση και τώρα νομίζω ότι ο Σουμάχερ δεν έχει πια κίνητρα. Για να κερδίσεις πρέπει να πιστεύεις ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να σε νικήσει. Φαίνεται πως αυτή η χρονιά συνεχίζει να είναι μέρος της συνταξιοδότησης του, παρά επέκταση της καριέρας του».
Στάδιο… προσαρμογής
Μετά από το πέρας τεσσάρων Grand Prix, o Σουμάχερ δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, σε αντίθεση με τον team mate του Νίκο Ρόζμπεργκ που το έχει πράξει δύο φορές, ενώ έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς στη βαθμολογία των Οδηγών. Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει πως βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής και δεν θα αργήσει να βρει τον καλό του εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια