FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο «Σουμι» ηττηθηκε ξανα από τον Ροζμπεργκ!

Ο Γερμανός εφτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να τερματίσει στην 10η θέση στο Grand Prix της Κίνας, βάζοντας συνέχεια στις νωχελικές εμφανίσεις του από τότε που επέστρεψε στην Formula 1. Για ακόμη μία φορά ο έμπειρος οδηγός έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των ισχυρών αντιπάλων του, ενώ και πάλι ο Νίκο Ρόζμπεργκ ανέλαβε να σώσει τα προσχήματα για την Mercedes GP, αφού κατάφερε να ανέβει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο βάθρο.
«Τίποτα δεν πήγε καλά σε όλο το τριήμερο για μένα. Μου είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες με τα λάστιχα γιατί τα ενδιάμεσα είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που είχαμε στο παρελθόν», είπε αρχικά ο «Σούμι», που μετά από τέσσερα Grand Prix έχει συγκεντρώσει μόνο 10 βαθμούς και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να οριοθετήσεις τον ρυθμό σου πάρα πολύ ώστε να τα κρατήσεις ζωντανά για όσο χρειάζεται. Η δυσκολία με τον καιρό ήταν να προβλέψεις πόσο θα κρατήσει η βροχή, αν θα αλλάξεις σε στεγνά και πόσο γρήγορα μπορείς να πιέσεις. Αρα, είναι μια νέα εμπειρία για μένα».
Ρόζμπεργκ: Είμαι πολύ ευχαριστημένος
Διαφορετικά συναισθήματα είχε ο Νίκο Ρόζμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία των Οδηγών με 50 βαθμούς, μόλις 10 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Τζένσον Μπάτον: «Ηταν πολύ σωστό που μείναμε έξω με τα στεγνά. Είχα λίγη περισσότερη φθορά στα λάστιχα από τον Τζένσον Μπάτον και έκανα ένα λάθος, οπότε με πέρασε».
Οσο για τον αν πρέπει στη Mercedes GP να τον υπολογίζουν πλέον ως Νο1, επεσήμανε: «Σίγουρα δεν είναι έτσι. Από την αρχή υπάρχει ισότητα μέσα στην ομάδα. Και οι δύο έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που πηγαίνουν τα πράγματα για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια